Skip to content

Jobba hos oss

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs

Jobba hos oss

Våra medarbetare är, oavsett funktion, vår viktigaste tillgång, som vi månar om. För att kunna leva upp till såväl vision och affärsidé som krav på hög kvalitet och hög service är det också viktigt att våra anställda är med på resan.

Är det dig vi söker? Tveka inte att ta kontakt med oss redan idag. 

Lediga tjänster

Snickare/träarbetare & Plattsättare
Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Antal tjänster: 3

JE Bygg AB är en lokal byggfirma i Fagersta med 14 anställda. Vi har en bred inriktning där vi håller på med badrumsrenoveringar, takbyten, nyproduktion, byggservice och div renoveringar. Hantverkarna är trä, betong och plattsättare. Vi behöver förstärka med fler snickare/träarbetare och plattsättare som har några års erfarenhet inom yrket.

Den vi söker skall som person var serviceinriktad, ansvarstagande, kunna jobba självständigt och i grupp, professionell i sitt arbete.

B-körkort, Behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Yrkesengagemang direkt från Västmanland

Jonas Erland Bygg AB grundades 2011 av just Jonas Erland själv. Erland – snickare sedan 2002 – satte stort värde i att bygga sin firma på kvalitet och engagemang, och idag jobbar här 14 yrkesstolta hantverkare med fokus på snickeri och plattsättning.

Innovation, samarbeten och totalentreprenader

Tack vare vårt stora intresse för hantverket har vi genom åren skapat oss gedigna och trygga samarbeten som möjliggör för oss att ta oss an totalentreprenader och vara den enda aktören ni behöver ha kontakt med under ert byggprojekt.

Utöver detta söker vi hela tiden efter processinnovationer. Detta betyder att vi hela tiden letar efter att förbättra vårt materialval och effektivisera våra konstruktioner som förkortar byggtiderna samtidigt som slutprodukten håller längre. Detta innebär i slutändan en tids- och kostnadseffektiv process som är såväl till vår och er fördel.

Är ni i behov av en hantverkare som bygger på kvalitét? Välkommen till Jonas Erland Bygg!

Skicka in en spontanansökan

Skicka in din ansökan nedan eller ring oss på:

0223-100 99

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs.

Vi är en byggpartner som satsar på sina anställda, tillsammans når vi framgång.