Skip to content

Takbyte i Västerås & Fagersta

En viktig investering

Takbyte i Västerås, Fagersta & Västmanland

Takbyte – En viktig investering
Ditt tak ska inte bara vara vackert över tid utan också vara tätt. Har du ett tak som läcker? Är det dags för renovering eller takbyte? Vi hjälper dig hela vägen – Såklart så erbjuder vi en kostnadsfri offert.

Totalentreprenad med erfarna takläggare
Vi utför takbyten som totalentreprenader där vi tar ansvar för att ditt tak blir så bra som möjligt gällande utseende, kvalité och säkerhet. Med över 10 års erfarenhet är vi din lokala aktör att lita på. 

Alla våra takbyggare har behörighet att bygga ställning.

Takbyte för BRF, privatperson, företag eller fastighetsägare
Vi bygger och byter tak för alla beställare, från små garage och villaprojekt hos privatpersoner till större fastigheter och takbyten åt bostadsrättsföreningar. 

Solceller & takbyte
Vi kan med glädje presentera att vi erbjuder både solceller och takbyte i samma paket, en mycket efterfrågad installation. Förfrågningarna är många vilket gör att vi rekommenderar er att ta kontakt i så god tid som möjligt. Använd formuläret här på sidan eller ring 0223-100 99

Yrkesengagemang direkt från Västmanland

Jonas Erland Bygg AB grundades 2011 av just Jonas Erland själv. Erland – snickare sedan 2002 – satte stort värde i att bygga sin firma på kvalitet och engagemang, och idag jobbar här 14 yrkesstolta hantverkare med fokus på snickeri och plattsättning.

Innovation, samarbeten och totalentreprenader

Tack vare vårt stora intresse för hantverket har vi genom åren skapat oss gedigna och trygga samarbeten som möjliggör för oss att ta oss an totalentreprenader och vara den enda aktören ni behöver ha kontakt med under ert byggprojekt.

Utöver detta söker vi hela tiden efter processinnovationer. Detta betyder att vi hela tiden letar efter att förbättra vårt materialval och effektivisera våra konstruktioner som förkortar byggtiderna samtidigt som slutprodukten håller längre. Detta innebär i slutändan en tids- och kostnadseffektiv process som är såväl till vår och er fördel.

Är ni i behov av en hantverkare som bygger på kvalitét? Välkommen till Jonas Erland Bygg!

Skicka in en kostnadsfri offertförfrågan

Skicka in en förfrågan nedan eller ring oss på:
0223-100 99

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Är ni i behov av en hantverkare som bygger på kvalitét?

Vi svarar gärna på din frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!