Skip to content

Offentliga miljöer

Vi bygger om kontor,restauranger, butiker och andra lokaler.

Offentliga miljöer

JE Bygg är din pålitliga partner när det gäller att bygga om kontor, restauranger, butiker och andra verksamhetslokaler. Vi tar ett helhetsansvar för byggnationen från start till mål, vilket innebär att du kan luta dig tillbaka och låta oss hantera hela processen åt dig.

Byggprojekt i dessa typer av verksamhetslokaler kräver speciell uppmärksamhet på dokumentation, kommunikation och planering. Vi förstår vikten av att ha tydliga riktlinjer och protokoll för att säkerställa att byggnationen utförs på ett sätt som inte påverkar den pågående verksamheten negativt. Vi har erfarenheten och expertisen att hantera dessa utmaningar och att skapa en smidig samexistens mellan byggprocessen och verksamheten.

Vi tar stolthet i att leverera högkvalitativa resultat samtidigt som vi minimerar störningar för din verksamhet. Vårt erfarna team arbetar effektivt och med hänsyn till de specifika behoven i din lokal. Vi anpassar vårt arbetsschema för att minimera inverkan på din verksamhet och följer strikta regler och rutiner för att säkerställa en trygg och säker arbetsmiljö.

Vi är också medvetna om att byggprojekt i befintliga verksamhetslokaler ofta kräver noggrann planering och koordination. Vi ser till att ha en öppen och transparent kommunikation med dig och dina anställda under hela processen för att hålla alla involverade informerade om framstegen och eventuella förändringar.

Med vår erfarenhet av att bygga i lokaler med pågående verksamheter kan du vara trygg i att vi har expertisen och förmågan att hantera ditt projekt på ett professionellt och framgångsrikt sätt. Vi tar hand om detaljerna och ser till att ditt ombyggnadsprojekt blir en lyckad och smidig process.

Kontakta JE Bygg idag så att vi kan ta ditt projekt i mål och skapa en förbättrad och funktionell verksamhetslokal för dig.

Yrkesengagemang direkt från Västmanland

Jonas Erland Bygg AB grundades 2011 av just Jonas Erland själv. Erland – snickare sedan 2002 – satte stort värde i att bygga sin firma på kvalitet och engagemang, och idag jobbar här 14 yrkesstolta hantverkare med fokus på snickeri och plattsättning.

Innovation, samarbeten och totalentreprenader

Tack vare vårt stora intresse för hantverket har vi genom åren skapat oss gedigna och trygga samarbeten som möjliggör för oss att ta oss an totalentreprenader och vara den enda aktören ni behöver ha kontakt med under ert byggprojekt.

Utöver detta söker vi hela tiden efter processinnovationer. Detta betyder att vi hela tiden letar efter att förbättra vårt materialval och effektivisera våra konstruktioner som förkortar byggtiderna samtidigt som slutprodukten håller längre. Detta innebär i slutändan en tids- och kostnadseffektiv process som är såväl till vår och er fördel.

Är ni i behov av en hantverkare som bygger på kvalitét? Välkommen till Jonas Erland Bygg!

Skicka in en kostnadsfri offertförfrågan

Skicka in en förfrågan nedan eller ring oss på:
0223-100 99

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Är ni i behov av en hantverkare som bygger på kvalitét?

Vi svarar gärna på din frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!