Skip to content

Badrumsrenovering i Fagersta,Västerås & Västmanland

Vi förverkligar din dröm om ett nytt badrum.

Badrumsrenovering Fagersta, Västerås & Västmanland

Badrumsrenovering – En rolig investering

JE Bygg är din lokala och professionella byggfirma i Fagersta & Västerås & vi arbetar i hela Västmanland. Våra skickliga hantverkare besitter lång erfarenhet och bred kompetens och är experter på badrumsrenoveringar. För oss är maximal kundnöjdhet vår högsta prioritet och vi ser till att göra din renovering till en rolig investering. Vare sig du planerar att göra en mindre eller mer omfattande renovering så hjälper vi dig.

Skicka in en kostnadsfri offertförfrågan via formuläret eller kontakta oss via telefon eller mail.

Hantverkare med behörighet

På JE Bygg har vi behörigheterna som krävs för att utföra renoveringar av badrum. Oavsett om du väljer keramiska ytskikt eller plastmatta kan du känna dig trygg med att våra hantverkare.

Från idé till färdigt badrum

När vi utför en badrumsrenovering är vi med dig hela vägen från idé till färdigt badrum. Med ett öga för detaljer och gedigen branschkunskap hjälper vi dig gärna att bollar idéer om utseende, materialval och placering av inredning. 

Genom nära och långa samarbeten med installationsföretag kan vi ta oss an totalentreprenader och vara den enda aktören som du behöver ha kontakt med under byggprojektet. Väljer du att anlita oss kan du vara trygg med att resultatet blir snyggt och korrekt utfört.

Plattsättning/ Mureri

Keramik – Ett hållbart material

På JE Bygg utför vi alla typer av plattsättningsjobb och våra plattsättare är certifierade via BRK. Vi utför både murning och putsning samt de flesta förekommande betongarbeten.

Yrkesengagemang direkt från Västmanland

Jonas Erland Bygg AB grundades 2011 av just Jonas Erland själv. Erland – snickare sedan 2002 – satte stort värde i att bygga sin firma på kvalitet och engagemang, och idag jobbar här 14 yrkesstolta hantverkare med fokus på snickeri och plattsättning.

Innovation, samarbeten och totalentreprenader

Tack vare vårt stora intresse för hantverket har vi genom åren skapat oss gedigna och trygga samarbeten som möjliggör för oss att ta oss an totalentreprenader och vara den enda aktören ni behöver ha kontakt med under ert byggprojekt.

Utöver detta söker vi hela tiden efter processinnovationer. Detta betyder att vi hela tiden letar efter att förbättra vårt materialval och effektivisera våra konstruktioner som förkortar byggtiderna samtidigt som slutprodukten håller längre. Detta innebär i slutändan en tids- och kostnadseffektiv process som är såväl till vår och er fördel.

Är ni i behov av en hantverkare som bygger på kvalitét? Välkommen till Jonas Erland Bygg!

Skicka in en kostnadsfri offertförfrågan

Skicka in en förfrågan nedan eller ring oss på:
0223-100 99

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Är ni i behov av en hantverkare som bygger på kvalitét?

Vi svarar gärna på din frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!