Skip to content

Totalentreprenad

Ansvar genom hela bygget

Totalentreprenad i Fagersta & Västmanland

Många av våra projekt utförs som totalentreprenader. Detta innebär att du som kund berättar om dina behov och visioner och att vi på JE Bygg sedan tar ansvar för projektet och förverkligar dina önskemål.

Totalentreprenader kan omfatta allt från mindre ombyggnationer till nyproduktion och som totalentreprenör tar vi ansvar för alla delar i kedjan – från idé till färdig produkt.

Har du ett byggprojekt som du behöver hjälp med att förverkliga? 

Skicka in en kostnadsfri offertförfrågan via formuläret eller kontakta oss via telefon eller mail.

Yrkesengagemang direkt från Västmanland

Jonas Erland Bygg AB grundades år 2011 av just Jonas Erland själv. Erland, som själv arbetat som snickare sedan 2002, har satt stort värde i att bygga upp sin firma på kvalitet och engagemang. Idag arbetar här 14 yrkesstolta hantverkare med fokus på snickeri och plattsättning.

Innovation, samarbeten och totalentreprenader

På JE Bygg värdesätter vi nära samarbeten och effektiva arbetsprocesser. Valet av material och samarbetspartners är viktiga komponenter för att leverera en slutprodukt av hög kvalitet. Vi arbetar hela tiden för att effektivisera våra konstruktioner som förkortar byggtiderna och förlänger slutproduktens livslängd. I slutändan innebär det en tids- och kostnadseffektiv process som är till er såväl som vår fördel.

Är du i behov av en hantverkare som bygger på kvalitet?

Välkommen till Jonas Erland Bygg AB!

Skicka in en kostnadsfri offertförfrågan

Skicka in en förfrågan nedan eller ring oss på:
0223-100 99

Är ni i behov av en hantverkare som bygger på kvalitét?

Vi svarar gärna på din frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!