Skip to content

Våtrum i Fagersta,Västerås & Västmanland

Vi förverkligar din dröm om ett nytt våtrum.

Våtrum i Västerås, Fagersta & Västmanland

Få ditt drömvåtrum med JE Bygg – din pålitliga partner för våtrumsrenoveringar! Vi är experter på att skapa vackra och funktionella våtrum som gör varje dag till en njutning. Med vår långa erfarenhet och breda kompetens kan vi förvandla ditt badrum till en oas av avkoppling och stil.

JE Bygg är ditt pålitliga och professionella val när det gäller våtrumsrenoveringar i Västerås och övriga Västmanland med omnejd. Vi är specialister på att skapa säkra och funktionella badrum som kombinerar stil och komfort. Med våra erfarna hantverkare och breda kompetens kan vi hantera allt från mindre uppfräschningar till mer omfattande renoveringsprojekt.

Vi förstår att våtrumsrenoveringar kan vara komplexa och kräver noggrann planering och expertis. Som experter inom området har vi den kunskap och erfarenhet som krävs för att säkerställa att ditt badrum blir en plats att njuta av under lång tid framöver. Vi håller oss uppdaterade om de senaste trenderna och de bästa metoderna inom våtrumsrenoveringar för att kunna erbjuda dig de bästa möjliga lösningarna.

Vid varje renoveringsprojekt strävar vi efter att uppnå maximal kundnöjdhet. Vi tar oss tid att lyssna på dina önskemål och behov för att skapa en renoveringsplan som är skräddarsydd efter dig. Vi är noggranna och detaljfokuserade i vårt arbete och ser till att varje steg i renoveringsprocessen utförs med precision och omsorg.

Vårt mål är att göra din renovering till en rolig investering. Vi ser till att hålla en öppen och transparent kommunikation under hela projektet och håller dig informerad om framstegen. Vår dedikerade personal arbetar effektivt och med högsta kvalitet för att slutföra arbetet i tid och leverera ett imponerande resultat.

Så oavsett om du behöver renovera ditt badrum i Västerås eller någon annanstans i Västmanland, kan du lita på JE Bygg. Kontakta oss idag för att diskutera dina renoveringsbehov och låt oss hjälpa dig skapa det badrum du alltid drömt om.

Skicka in en kostnadsfri offertförfrågan via formuläret eller kontakta oss via telefon eller mail.

Hantverkare med behörighet

På JE Bygg har vi behörigheterna som krävs för att utföra renoveringar av badrum. Oavsett om du väljer keramiska ytskikt eller plastmatta kan du känna dig trygg med att våra hantverkare är utbildade och behöriga via Byggkeramikrådet (BKR) eller Golvbranschens VåtrumsKontroll (GVK).

Från idé till färdigt våtrum

När vi utför en våtrumsrenovering är vi med dig hela vägen från idé till färdigt våtrum. Med ett öga för detaljer och gedigen branschkunskap hjälper vi dig gärna att bollar idéer om utseende, materialval och placering av inredning. 

Genom nära och långa samarbeten med installationsföretag kan vi ta oss an totalentreprenader och vara den enda aktören som du behöver ha kontakt med under byggprojektet. Väljer du att anlita oss kan du vara trygg med att resultatet blir snyggt och korrekt utfört.

Olika våtrum

Totalrenovering av badrum

Vi tar hand om hela renoveringsprocessen från början till slut. Det inkluderar rivning av befintliga ytor, installation av nya VVS-system, kakel- och klinkerläggning, installation av badrumsmöbler och belysning.

Våtrumstätning

En korrekt våtrumstätning är avgörande för att skydda ditt badrum mot fukt och vattenskador. Vi använder högkvalitativa tätningsprodukter och utför en noggrann applicering för att säkerställa att ditt våtrum är helt vattentätt.

Oavsett vilken typ av våtrumsrenovering du behöver, kan du lita på att JE Bygg har den erfarenhet och kompetens som krävs för att leverera högkvalitativa resultat. Vårt mål är att skapa ett vackert och funktionellt våtrum som passar dina behov och stilpreferenser.

Yrkesengagemang direkt från Västmanland

Jonas Erland Bygg AB grundades år 2011 av just Jonas Erland själv. Erland, som själv arbetat som snickare sedan 2002, har satt stort värde i att bygga upp sin firma på kvalitet och engagemang. Idag arbetar här 14 yrkesstolta hantverkare med fokus på snickeri och plattsättning.

Innovation, samarbeten och totalentreprenader

På JE Bygg värdesätter vi nära samarbeten och effektiva arbetsprocesser. Valet av material och samarbetspartners är viktiga komponenter för att leverera en slutprodukt av hög kvalitet. Vi arbetar hela tiden för att effektivisera våra konstruktioner som förkortar byggtiderna och förlänger slutproduktens livslängd. I slutändan innebär det en tids- och kostnadseffektiv process som är till er såväl som vår fördel.

Är du i behov av en hantverkare som bygger på kvalitet?

Välkommen till Jonas Erland Bygg AB!

Skicka in en kostnadsfri offertförfrågan

Skicka in en förfrågan nedan eller ring oss på:
0223-100 99

Är ni i behov av en hantverkare som bygger på kvalitét?

Vi svarar gärna på din frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!