Skip to content

Om/Tillbyggnad i Fagersta, Västerås & Västmanland

När gammalt möter nytt

Ombyggnation och tillbyggnation i Fagersta & Västmanland

Börjar ditt hem bli för litet eller vill du bara göra en ombyggnation eller tillbyggnation? Vi hjälper dig planera och genomföra byggprojektet så att din investering blir långsiktigt funktionell och hållbar.

När gammalt möter nytt
En renovering är en process som kräver varsam hand. Här krävs det att både funktion och design ska fungera ihop. Med ett öga för detaljer och gedigen branschkunskap hjälper vi dig gärna att bollar idéer om planlösning, utseende och materialval.

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert och ett förutsättningslöst möte redan idag! Vi ser med glädje fram emot ditt samtal!  Du når oss på 0223-100 99

Yrkesengagemang direkt från Västmanland

Jonas Erland Bygg AB grundades 2011 av just Jonas Erland själv. Erland – snickare sedan 2002 – satte stort värde i att bygga sin firma på kvalitet och engagemang, och idag jobbar här 14 yrkesstolta hantverkare med fokus på snickeri och plattsättning.

Innovation, samarbeten och totalentreprenader

Tack vare vårt stora intresse för hantverket har vi genom åren skapat oss gedigna och trygga samarbeten som möjliggör för oss att ta oss an totalentreprenader och vara den enda aktören ni behöver ha kontakt med under ert byggprojekt.

Utöver detta söker vi hela tiden efter processinnovationer. Detta betyder att vi hela tiden letar efter att förbättra vårt materialval och effektivisera våra konstruktioner som förkortar byggtiderna samtidigt som slutprodukten håller längre. Detta innebär i slutändan en tids- och kostnadseffektiv process som är såväl till vår och er fördel.

Är ni i behov av en hantverkare som bygger på kvalitét? Välkommen till Jonas Erland Bygg!

Skicka in en kostnadsfri offertförfrågan

Skicka in en förfrågan nedan eller ring oss på:
0223-100 99

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Är ni i behov av en hantverkare som bygger på kvalitét?

Vi svarar gärna på din frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!